Kad visa pasaule kļūst digitāla, dažas lietas joprojām saglabā savu šarmu un paliek nemainīgas. Viena no šādām lietām – sienas pulkstenis. Tas bieži tiek uzskatīts par radošu un unikālu interjera dizaina akcentu. Pašlaik sienas pulksteņu piedāvājums ir ļoti liels, tāpēc mēs arvien vairāk apmaldāmies izvēles daudzveidības labirintos. Pareizi izvēlēts pulkstenis ne tikai izdaiļos Jūsu istabu, bet arī piešķirs tai papildu raksturu un vietu.

Sienas pulkstenis veic vairākas funkcijas – tas rāda laiku un ir istabas sienas dekors. Ja jums ir grūti izlemt, kādu pulksteni izvēlēties, iesakām veikt šīs darbības.

1. Materiāli un modeļi.

Ir dažādu modeļu un stilu sienas pulksteņi, viens no pieprasītākajiem joprojām ir klasiskā stila modelis. Tas ir atkarīgs no pulksteņa krāsas un formas, kas nekad nav garlaicīgi. Šāds pulkstenis ir viegli pielāgojams arī dažādās dizaina vidēs.

2. Pievērsiet uzmanību detaļām.

Sienas pulkstenis parāda telpas raksturu, tāpēc lēmums jāpieņem atbildīgi un pārdomāti. Ja istaba ir vintage stilā, tad labākā izvēle ir pulkstenis ar dzeguzi vai ar gravētu koka rāmi. Tas pats sakāms, ja istabai ir minimāla modernisma stils, šeit lieliski iederēsies "ArtDeco" stila pulkstenis.

3. Pareizais izmērs.

Sienas pulkstenim jāatbilst sienas proporcijām. Nesteidzieties, veltiet vairāk laika, lai izlemtu un atrastu meklēto. Tas ir īpaši svarīgi tām sienām, kurās vēl nav izurbti urbumi. Nekariniet mazus pulksteņus uz lielām plašām sienām vai lielus pulksteņus uz dekorētām sienām.

4. Krāsa.

Sienas pulksteņa krāsai vienmēr jābūt pretējā krāsā kā sienas krāsa. Ja telpā ir pasteļkrāsas, Jums vajadzētu izvēlēties tumšas krāsas pulksteni (tumši zilu vai melnu), lai telpai piešķirtu stilīgu izskatu. Ja istabas sienas ir krāsotas tumšās krāsās, tad pulkstenim jābūt spilgtam un krāsainam.

5. Vieta.

Sienas pulksteņa izvēle ir atkarīga arī no konkrētās telpas funkcijas. Ja tā ir virtuve, izvēlieties pulksteni ar augļu, dārzeņu vai garšaugu motīviem. Līdzīgi ir bērnistabās, motīvi var būt supervaronis vai animācijas filma.

Product added to wishlist
Product added to compare.